Pages

December 14, 2010

TAIP ON KENYANG

gila punya lapar . dah kul9.30 pm tak mkn lagi ..

mona mon tgh buat ape tah kat laptop dia tu,
fazz dari tadi aku dengar hilai tawa dia melayan korea sorang - sorang
since tyra dong and wapa boom tak bkunjung ke bilik nih..
huhu
tyra dong .. buat asgment sungguh - sungguh tau !! yeah
wapa boom sejak dah ade broadband baru .. masa nak sakat dia pun jadi kurang ..

korang .. aku lapaq !!
cepat lah buat friedrice yang sedap !

December 04, 2010

wheww ~

cant wait for the day

excited !

November 26, 2010

the day i've .

semalam .. *baru nak cerita hari ni lah kan
aku pegi class pada pukul8 lebih - lebih ler macam selalu..
actually aku memang dah bajet lah nak sampai class tepat pada pukul 830 en..

sedang aku jalan menuju ke class melalui padang kolej ku yang tak berapa nak padang sangat,
*kira dah separuh pjlanan nak ke class la
ttbe kaki aku terasa ringan je..
pehh.. skali aku tengok lah bawah.. kasut aku boleh lah bantai tercabut kau!
bayangkan lah tengah2 padang..
jam pun dah pukul 830..

lalu,
aku dengan slamber nye berkaki ayam lah patah balik ke bilik amek kasut lain..
serious ! berbakteria habis kaki aku !
yang tak boleh blah nye,. aku nak bsuh kaki , air plak tade..
memang terbaik lah kan ..
huh

tapi nasib lah aku ni pelajar yang cemerlang,.
g gak class walaupun dah agk lambat..
hehe :p

*semangat.. huuu

November 24, 2010

tak berape nak hadap sangat lah kan .

hello,
i gile admire you do,
haha
bgus gile lah kan ko tuh punye berita !!
serius aku suka gila kawan dgn kau
kau punya info - info dan berita menarik mmg terbaik dari ladang
kalah lah macik - macik yang selalu bergosip sepunuh masa kan.

kalau boleh aku memang nak je kawan dgn ko selame - lamenye
please dont leave me :((

love you,. kalau kau tade . hidup aku tak bermakna .
takde lah cerita - cerita aku yang akan di jaja kan ,.
kau sgt bermakna ,.! terima kasih !
terus lah berkhidmat untuk aku dan rakan - rakan aku yang lain .

kerjasama dari kau sangat lah kami suke ,.




untuk orang yang berkenaan .
you're the best sh** i ever know babe !!! STFU .

November 22, 2010

Balik

aku dah pulang ke tempat belaja, durhh,.. sokay - sokay,. aku memang suka balik sini.
hahaa,. ayat nak ikhlas je en,.
dah kul 1 lebih nih.. mata tak pulak ngantuk,.
esok kelas pukul 12tghri,.. yess!!
*boleh lah membuta sampai pukul11 ! yihaa~ :D
okey lah,.
nak kemas tempat tidur sambil berangan .
hehe
bubye !!

November 19, 2010

tuka suda kah?



saya dah tuka template blog ! :D




November 18, 2010

Tak Suka .

yaa, aku tiba - tiba terasa tak suka .
tah ,.
something dah mmbuatkan aku rasa berbaur,.

*ewahh , ayt aku,.

Aku Tak Suka Kau!
Bagus Sangat ke kau?
Nasib Baik Kau Bukan Friend Aku!

Bulls**t !!

November 15, 2010

serious shitt!!!!


jari aku lebam,.



ye
sebab asek lap lantai umah.

*boleh ke lebam sebab nih?

sh** !
aku nih bkn bibik okey.

November 14, 2010

ha., kau!

home sweet home.

saya suka rumah saya,
sebab apa saya suka rumah saya?
sebab dia.. best...~!

haha
korang ingat tak penah ada dialog iklan cmni.
macam nak penampar je budak dlm iklan tu en
sebab dengki , apesal tak aku je yang jadi model iklan tuh
sambil mmbacekan dialog mintak penampor sulung makcik rogayah..
ape aku merepek nih

okey,.
fyi, aku dah pulang ke rumah.
tu aje!


*mari berlari dgn riang tanpa rasa bersalah

November 02, 2010

yoshha!

aku happy ,
di samping kawan - kawan yang best .
di samping aktiviti - aktiviti yang memenatkan .
and
di samping semua yang membuatkan aku
HAPPY

:)

October 20, 2010

watch your mouth

entry kali ni,.
nak sedarkan diri aje. *haha
ok.
so,. diam., good enough yeah!

Diam,

Tidak mahu bercakap yang bukan-bukan,
Kadang-kadang diam itu,

Takut bercakap benda yang salah,

mengumpat atau,
menyakiti hati orang,

Atau menghormati percakapan orang,
Atau nak mengenal orang yang bercakap itu,
Atau
takde idea nak cakap,

mungkin juga,

diam sebab
sakit,

malas,
takde mood,

atau ada sebab
yang kita tak tahu.

think positive je la
h terhadap orang yang diam tu okey.
kita tak tahu apa yang sedang orang tu alami.

October 15, 2010

peace

Alhamdulillah,

Perhaps there is wisdom that we do not even know
we will be able to have that our efforts at right.

:))

October 12, 2010

i can see you


wake up , before take a shower : 1030

.......................................

after lunch : 1630

......................................

before going to have a very nice dream : 1130

i'll grab my remote and turn to 611 channel because of you!!

ASARICHAN ! *heheee

okey2 ,. a lil bit FYI bout asarichan :



Asari's father is an executive of a big company, her mother graduated from an elite university, and her big sister is pretty smart. However, Asari-chan is a quite ordinary girl. Therefore, Asari-chan is always teased by her sister, and her mother scolds her for her bad grades. But, she lives cheerfully not being depressed.



please enjoy the song ! ahaha
video

October 08, 2010

Kau sangat Chomel !!

saya suka dia . sebab dia gemuk dan gendud.
dia tatau saya suka dia. ahahaha!
dia sangat oldskool.. erk,. dari dulu sampai sekarang,.. suka pakai
hitam and putih,. *kau tade baju len ke?? huh
tapi, kau tetap sgt chomel di mata ku. :")




*aku kan dah pesan, guna la makeup remover pas pakai eyeliner
tgk,. dah lebam kelopak mata kau!



*yikk* kau nih suke bwt muke chomel!! :D

kalau aku boleh pelihara kau panda . aku akan bagi kau makan byk2 biar gemok!
pastu ajar kau jadi jinak,. tak carik pasal and cederakan orang . *tapi kalau orang tuh jahat,. kau geget je sampai putus! ahahaha!




Hoii PANDA !! kau jgn la panjat2,.. kau suka aku tak ? nak aku jadi tuan ko tak?
aku suka kau gendud,..haha!

*panda tu bajet macho je . skodeng awek ah tu . webcam sudah .. dunia dah maju . huhu




October 03, 2010

Dia Milikku


hello sunday!! *wee..

Aku baru aje on9 nih,. ttbe trase nak post blog lak *rjin semacam en padahal blog slame nih bersawang je bak kate si dia,. ahaa :")

Tadi aku download lagu .. cehh kecoh en mcm la aku sorg je yg tau download lagu huuu,..
lantak ah nak cite gak,. aku tadi download lagu berbahasa melayu beb! *dah lame tak download lagu melayu ,. truje la en,.
bkn pe,. lagu melayu skg nih tak brape nak mnusuk hati sgt ,. hehee

Okey2 berbalik pada lagu aku yg dah mencurik hati aku,. sbenarnya aku hari2 la terdengar
part chorus kat channel 104 tuh,. alaa cite Cinta Kirana,. yang plakonnye Nia Ramadhani yg cun banget sih,..!

*tak penah pun tgk cite nih even hari2 tgk iklan nye :p
so tak dpt lah nk cite kan cite nih sal ape.. :(



Dah lame2 dgr mcm best la plak kan.
So, aku pun mula lah mencarik lagu itu,.



*sigh*

Yeahh,. i know.. ia nya sgt lah jiwang
tp, best kan ?
*kalau tak best pun ape aku pdulik! huh

okey fine, aku nak tepek kan video official dia, tapi tak de lak kat utube :(

hoh ,. correction! lagu nih lagu indon. tp nak ckp dia guna bahasa ape eh? bahase indon?
sesuai ke,.. or bahase melayu ?? :s

October 02, 2010

oh ,the sims!!

yes.. this post we will talk about the sims game! :D

actually , aku suke gile ah main game the sims nih.. mmg buleh jadi gile la bile dah start main
.. dari pagi sampai malam pun aku tahan.. haha..
*sampaikan berat gile nak tak tinggalkan if mak aku pggey.. huu.. sorry mak :p

hah.. btw, aku nak cite ah sikit pasal the sims nih. pada sesape yg suke create-mnger
eate ,. game nih amat lah ssuai utk korg yg bjiwe tak bape nak normal tu.. hehe,.. sebab game nih
like virtual life..
* sape2 yg pnah main virtual villager,. baik korg main game sims ni.. lagi best.. huu.. ye! kite buleh create org and play kan dye dlm dream house yg kite create kan utk die... * how sweet !

okey.. ni adelah serbe sdikit pasal the sims yg aku penah main ,
ni the sims 1st abg aku belikan :p

kepada sape yg suke sims ni,. mest ah tau en sims ade yg baru iaitu the sims 3. sims 3 aku penah ah main jap.., tak lame pun sebab ashley aku nih berat pule nak mnerime nyee.. * byk sgt game dlm ashley. pening dah die huhu
ni lah the sims 3,. mmbe aku beli . aku tolong menginstallkan aje :)


the sims 3 nih pun best gak actually,. but , for me , i more prefer to play the sims 2 .. haa,.. nak tau nape ? sebab nye .. sims 2 more realistic !! pastu :

-die ade byk storyline opportunities *which means goal dia mmg byk gile!
-ade sandbox experience
-pastu , family relations die akan bg impact on your sims
-then , sims tu lak have memories!
-next , image graphic dia mmg terbaik!




gile gorgeous and real lah sims nih!

ni cam lady gaga lak! hehe



dream house :D grafik image dia awesome!


thats why la aku lagi suke sims2 ! tp sims3 pun tak gak kurang hebatnye., name pun baru,. mestilah ade upgrade and improvement kan ! seperti :

-sume org akan mningkat usia at the same time
-boleh manually set the color and pattern for clothing and furniture
-Trait system
-Skin color yg byk!
-Voice selection
-boleh gak ubah body type sims tuh *kalo nak lebih maskulin ke or lebih boom! haha
-outfit selections lg byk
-Shoes pulak separate piece of clothing.

truly diffrent aku dpt bile die sims tuh nak g sesuatu tmpat,.. kite boleh tgk sims tuh naik kete and bergerak ke tmpat tuh,.. tp sims2 lak kite hanye lah dpt tgk dia nek kete tp tak bergerak same ke tempat tuh,.. kite kene lah tggu dia loading dgn hanye mlihat gbr yg busan :S
the sims 3



ni lah image time loading ,.. *make me sick!



the sims 2 punye map tak bape nk byk option. the sims3 byk option and buleh view pelbagai edge

tapi pape pun aku tetap suke kan the sims 2 ever!!! :D

kite buleh tgk lah ke'real'lan the sims 2 berbanding sim 3.,

the sims 2 punye grafik lagi cantik ! the sims 3 more like cartoon! lol


the sims2 punye grafik lg cantik! the sims 3 more like cartoon ! lol





okey ,. next post aku nak cite lah plak sal the sims expansion and stuff yg dah aku ade :))

go simmer ! <3













September 07, 2010

cooler itu kipas

pagi bulan puase,, sgt la mmbosankan...
tak boleh mkn breakfast pg2 huu.. aktiviti breakfast pun di gantikan dgn mengonlinekan diri..
men sgala game yg ade kat fb yg kdg2 bosan cm lahniut tuh.. huh!..

tgh on9 tuh aku pon tgk ah skeliling umah aku nih.. waaa..
sgt ler bsepah.. cmne nk kmas.. raye da dkt.. tu nk brsihkan,.. ni nk kmas.. isshh..
lmah minda mmkirkan nye. oh-oh.. seb bek ler abg aku yg sorg tuh dah cuti jgak.. npknye ade la mmbe nk brsihkan umah nih,.. heheee.. yippie! :D

seriously aku truje bgn pg hari ni sbb nk g amek bju raye ,. wee~
so,. bgn tdo trus g on tv and tgk fav cartoon asari chan aku tuh,.. damn,. slalu tlambat 10min..
tak dpt nk dgr lgu opening dye yg sgt mrgsang minda.. huhu.. ye,. nih sume gara-gara si die yg suke tgk asari chan!:')


so,. dah tghri,.. g siap-siap cntik-cntik,. and trus g beli belah raye bsame mak abh aku,. and
abg aku sorg tuh,.. hee.. pnt!!

blik umah je,.. aku pun trus bsiap mmkai uniform krje utk mmbersihkan umah yg tak
siap di bersihkan smlm,.. heheee,.
tp sbb pnt,. just kmas kat dpn je la,.. addoiiih,..

September 06, 2010

mumbling mumble


Of course, everybody makes mistakes, and we've all been young and stupid. But people need to have a sense of respect, particularly in this business, because hundreds of people are ready to take your place at any time. Maybe some people should think about that. ahahaha!!!

yeahh,..

hey,.why was 6 scared of 7?

because 7 ate 9!!

haahaa,.. then,. what happen Me + You =?

yess! the answer is 1!! but dont think u are 0 !!

September 04, 2010

hari ini dlm sejarah

ngee.. im still alive!! :D
*thnx allah.
hari ini aku bgn sgt pg.. iaitu pd pkul 630..
hehee.. awal en.. motif bgn awal sbb tak blh tido.. huu
then dgn hati yg terasa agak geram tak dapat tido, aku trus g mmbuka sgala cermin yg ade dlm umah aku nih.. haaa.. gelap lg.. tape.. aku pon
g ah on tv and menonton secara berseorangan.. lyan cte ape eh td.. tah laa..
skali remote lak bwt hal.. haisshh.. nih mest bttry abes la nih..
bile aku nk gne je,. abes.. huh! aku pon truskan menonton cte yg tah pape dgn
pasrah sbb tak dpt ubah channel ..
*ni la cte yg tah pape*

yg peliknye.. apsal ler aku tak ngantuk.. slalu nyer
bkn men ngantuk lg.. so then,. aku pon g ah usha tgk brg2 aku.. best gak kalo kmas brg pg2 nih.. tade la sape2 kaco nk rembat brg aku.. haha!

September 03, 2010

and lastly

ok. fine.. full stop.
*bbrapa minit* ciss.. haishh.. mmmm..
*prasaan bbaur* tahla.. ok.. tu je.. cmne.. ish.. ahh!!
bia laa.. forget it.. yea.. ok. . insane!

July 27, 2010

aktivitiku

haish.. bpk lame gile aku tak update ini blog...
huhu.. bkn pe.. sgt la busy lately smpai aku pon tade mase nk njoy....
ape leh bwat en.. plus aku nih gatal lak g involve dlm aktviti dlm kolej ni haa..
lg la btambah2 busy nyer..

ye2 disini aku akan involve kan diri dlm hari merdeka race at friday,30 july.. ahaha
merdaka sebulan lg la hoii!! asal ler awal bebeno nk racenye..
hahahaaa
ini adalah disebabkan nati merdeka cnfirm2 ah bulan puase... org fasting tak kan nk blari bagai lak en..
haaa..
then, .. ahad mlm akn dtg nih bsmaan 1august ade grand dinner!! wee~ sgt truje nk g..
nak tgk mereka2 yg bekenaan mmkai bju yg santek2!!! hehehe...
suke ko en cik jah.. engt nk bukak 1 gerai goreng pisang kat dpn pintu banquet tuh nti... ahahhaa.. mest laris punye.. tp apekan daya.. hasrat cik jah kite tak kesampaian kerana mknaan pd mlm tuh dgar2 nye sdap tahap super duper mamee monster inc!!! huuu.. ahh.. lupe lak.. mlm tuh gak aku nk tgk sape yg dpt award!! huu.. dah cam reporter lak aku ni ha.. suke mncarik cite2 panas lg sensasi.. huhu.. nway, aku nih actually kene btugas lak hari itu.. yeah! keje aku hanye lah duk di pintu sambil check name mereka yg datang.. hoho.. cam pekerja banquet suda! wuuu

July 08, 2010

.fullstop.

dear myself,
as good girl there is for you *ehehehe *:


homework investment 'common stock'
homework macroeconomic
presentation credit management
assignment investment 'bond'
test investment ,6july
test credit management ,9july
test macroeconomic ,3july




June 27, 2010

sunday

wahh! hari sgt panas diluar jendela..
yeah.. sebab hari ni kan SUNday..
'sdap nih kalo bsuh bju' kata ku smbil mmbawa baldi yang berisi baju koto manuju ke bilik mandi..
sedang asyik memberus.. ttbe ...!! mmmmmm..

*setelah bbrape minit*

tade ape pon jadi time tu.. haha.. ye. lepas mmberus baju. aku pon meltakkan downy 4x ke dlm baldi yang berisi baju bersih* baju koto yang siap di cuci tadi..
pastu. aku on9.. sambil mghayati bau masakan sardin roomate aku.
yey! beliau akan sdiakan breklunch tuk arini.. *happy sbb tak yah susah2 mau isi perot. ehehe
sambil tuh aku text si dia .. *blushing* haa.. then..
mcm nk tgk movie marthon arini bsame micheal *bkn name sbnar.. yeah! best2!
tapi kau jgn tido lak nati bile cite da mula wahai micheal!!!

yesterday

yesterday, sabtu
kenape dengan sabtu semalam.
semalam sabtu 26th june..
haa.. ye tapi kenape nak mention sabtu semalam.
sebab sabtu semalam sangat rare for me as senior sem5 yang tade koko tp takse bgn pagi2 bute.
tapi kenape aku tpakse bangun pagi2 bute sedangkan aku tade koko..
sebab semalam ade match netball..
tapi kenape aku kene g lak match tuh.. kan aku tade koko..
ahhh!! ye.. tolong jangan bagi ayat kiasan di sini. terima kasih..
straight to the point..
aku nak cakap yang semalam aku jadi reff je tuk match netball ibfc week!! ahahaha
*tujuan sebenar


riff :: me :: izzah
hehe. 3 reff yg bkaliber bsame hdiah yg comel!
thnx to pngarah program :)

June 23, 2010

Undangan ke class

mulai arini. tade lg wedrestday tuk saudari.
urmm.. ttbe sir marketing tlh mgishtiharkan class pada
:: Hari: Rabu
:: Jam: 4.00pm- 5.30 pm
:: Tmpat: tatau lg..

sehubungan dgn itu.. Dgn dukacita n terharunye, saudari perlu mg'iron' bju tuk hari ini.

sekian, terima kasih.

June 21, 2010

hok aloh.


from deep my heart,
nk cte tuk arini. aku lupe bwk blik sikat fbret aku blik hostel. cess!!
cane lah blh lupe.. cane nk bdandan nati
luckly aku ade sikat spare.. tp tak sdap!! hurrmmm..
tu je. nk g bli sikat bru..

June 20, 2010

oh. yeah!!

yiihaa.. * background music disco dance
introduce to u.. my lovely bro n sis for this sem..ehehe..

1: madam investment : oh.. she's really kind!! *same mcm aku la.. ahaha. kuat bnr peli org.. tp baik hati i thought she's really understand me as good student in the world.. ape hal plak dye nk fhm aku en.. perasan je lebey kau nih la akma.. huuu

2: miss credit management : ummm.. she's diffrent. kinda weird. but still fun ble dye tgrngkan pape..da 2 sem bsame dye.. *bsame : mnjadi tnga pngajar aku.. tmsuk ah sem nih.. huu.. oh, sgt tak ske bile dye bwt pop quiz.. never give any chance to usha bku jap pon.apetah lg bg clue.. hell yeah *durrhh

3: madam macroeconomic : BRILLIANT!! that the word she like to say for this sem.. ahaha.. sem lpas dye ske say "ahhaa.. " "ummmm..." "do yo still grey?" *arghhh
sometimes i felt totally exhausted attend her class.. huu..
tp she baik sbnrnye.. juz class dye bosan.. ape leh bwt.. huu.. *ganbattekudasai!!!

4: sir english : ahaha. he's really good lec bcoz i've twice class a week but only 1 class must to attend. huu.. he nver give attendnce sheet to sign.. kinda weird huh!!! ko pg klass dye smate2 nk ilmu je dow.. bkn attndce la mknenye.. hahaha.. doing research for him for this sem i thought gonna be ok.. * tak mula pon lg.. hehehe..hey! why you as student doing parttime job huh??

5: ustaz fiqh :"ohhh..haaa.. class fiqh.. ok siap la jom.." this class totally bored!!! ape je la yg he try to explain.. i nver listen !! *gile kjam aku nih.. tak baik2..cmne nk dpt 4 flat for this sbject nti.. tpkse bkak kitab yg tebal.. huh!

6: sir marketing : he never doing class yet. almost 1 and half month.. *uhhh..uhhh...

wee~ hope they will help me for survive in this sem!!
love u all seriously !!

June 16, 2010

wed-rest-day

Tentatif program 16june 2010.

7:00
sume tdo.
8:00 sume tdo lg.
9:00 aku bgn,. bkak pntu weef blik.
10:00am fkir nak bwt ape aryni.
10:30am on lappy. nk bwt keje . *keje ape pun tatau..
11:00am sume da bgn. tgk vdio kkejaman sorg pmpuan pjak kucing yg cmel smpai mati!.
*gle sdey smpai aku nk nanges tgk.. wuuu
11:30am on9.edit blog....
1:00pm khidmat diri a.k.a mandi * ahahha!!
2:00pm makan.
2:30pm bwt keje sndrik.
7:00pm khidmat diri a.k.a mandi.
8:00pm bwt keje sndrik.
8:30pm
makan.
9:00pm
sambung bwt keje sndrik
12:00pm
tdo.



15June !


I never thought that I was so blind
I can finally see the truth, it's me for you
Tonight you can't imagine that I'm by your side
'Cause it's never gonna be the truth, too far for you

But can you hear me say?
Don't throw me away
And there's no way out
I gotta hold you somehow

I wanna, I wanna, I wanna touch you
You wanna touch me too
Everyday, but all I have is time
Our love's the perfect crime

I wanna, I wanna, I wanna touch you
You wanna touch me too
Every way, and when they set me free
Just put your hands on me

Take everything that I know you'll break
And I give my life away so far for you

But can you hear me say?
Don't throw me away
And there's no way out
I gotta hold you somehow

I wanna, I wanna, I wanna touch you
You wanna touch me too
Everyday, but all I have is time
Our love's the perfect crime

I wanna, I wanna, I wanna touch you
You wanna touch me too
Every way, and when they set me free
Just put your hands on me

Tonight I'm weak
It's just another day without you
I can't sleep
I gave away the world away for you to

Hear me say
Don't throw me away
And there's no way out
I gotta hold you somehow

All I wanna do is touch you
I wanna, I wanna, I wanna touch you
You wanna touch me too
Everyday, but I all I have is time
Our love's the perfect crime

I wanna, I wanna, I wanna touch you
You wanna touch me too
Every way, and when they set me free
Just put your hands on me

I wanna, I wanna, I wanna touch you
You wanna touch me too
Everyday, but I all I have is time
Our love's the perfect crime

I wanna, I wanna, I wanna touch you
You wanna touch me too
Every way, and when they set me free
Just put your hands on me


Happy Anniversary yea

relation between blur situation and topup.


BLUR.
BEST KE JD ORG BLUR EK? ahaha. arini aku rse jd blur. huu. da la class mcroeconomic pg2 lg.. cis! sj je nk tmbhkan blur aku.. seb bek gak aku jd blur td sbb class td aircond rsak.. sumpa pnas!! *cne aku tau pns sdgkan aku blur td.. aku dgr mmbe aku ckp la yg dorg pns2 bdn.. huu.. then, ape yg lectrer tuh aja pon aku dgr je n salin.. nti2 la ku phmkan.. hehe. hoh! aku bru engt aku nye goal arini nk bli topup.. dgn smgtnye aku g kdai yg jual topup.. 1 1 nye di tmpt aku blaja.. ape la .. koleg pnye besa, tmpt topup 1 je.. *actually ade yg len .. tp 1 tu cm tanak jual topup je.. 1 lg jauh nk mmpos..huh! smpai je dpn kdai tuh,

akak tu dgn mke yg manis bkata ' topup tade dik.. :))'
huh!! seb bek mke akak manis,. sjuk gak aty aku ni.. lalu dgn mke yg cute
aku tnye 'ptg ade tak kak?'
akak tu pun jwp ' tak jnji la dik.. '
pehh.. aku da pk2 cne la aku nk bkomunikasi dgn rakan2 aku nti.. huuu ..
*ayt tak blh bla.. da la.. aku pon mls nk pk..*ttbe blur aku pon da ilang.. hehehe.

moral : kpde sape2 yg blur2 tuh. g la bli topup kat kdai yg tade topup.

June 13, 2010

. roomate .

emmmmm.. nk mepek ape pon tatau. actually, aku create blog nih sbb sje je nk try test..cm best ah lak en.. blh mepek n org len bce ape yg aku mepek kan. kalo aku tulis kat kertas, org bkn tau.* tp kalo tade org bce blog aku.. srupe je la kirenye.. hahaa.. nvermind la . yg pnting aku dpt epy kan roomate aku yg tade follower kat blog dye.. *baik en aku.. hehe.. then aku pon scare automatic dpt sorg follower scre free. wee.. to roomate aku yg len.. sila la bwt blog.. best wookk!! *mcm ah dorg bce. dorg mane ade blog pon.. huuu. da la, malas nk mepek sorg2. baik aku g hsut mmbe2 aku bwt blog scre bjemaah :))