Pages

October 03, 2010

Dia Milikku


hello sunday!! *wee..

Aku baru aje on9 nih,. ttbe trase nak post blog lak *rjin semacam en padahal blog slame nih bersawang je bak kate si dia,. ahaa :")

Tadi aku download lagu .. cehh kecoh en mcm la aku sorg je yg tau download lagu huuu,..
lantak ah nak cite gak,. aku tadi download lagu berbahasa melayu beb! *dah lame tak download lagu melayu ,. truje la en,.
bkn pe,. lagu melayu skg nih tak brape nak mnusuk hati sgt ,. hehee

Okey2 berbalik pada lagu aku yg dah mencurik hati aku,. sbenarnya aku hari2 la terdengar
part chorus kat channel 104 tuh,. alaa cite Cinta Kirana,. yang plakonnye Nia Ramadhani yg cun banget sih,..!

*tak penah pun tgk cite nih even hari2 tgk iklan nye :p
so tak dpt lah nk cite kan cite nih sal ape.. :(



Dah lame2 dgr mcm best la plak kan.
So, aku pun mula lah mencarik lagu itu,.



*sigh*

Yeahh,. i know.. ia nya sgt lah jiwang
tp, best kan ?
*kalau tak best pun ape aku pdulik! huh

okey fine, aku nak tepek kan video official dia, tapi tak de lak kat utube :(

hoh ,. correction! lagu nih lagu indon. tp nak ckp dia guna bahasa ape eh? bahase indon?
sesuai ke,.. or bahase melayu ?? :s

2 comments:

Naqiuddin said...

wah..tak taw pun lyn cter nih?huhu

tokidokilalalaa said...

tak lyn pun la,.. haha
never!!