Pages

January 24, 2011

hari ini ye..

okey , start bukak ashley :))



desktop aku npk sungguh childish . tape .. yang penting kemas ! hehe



pastu kite pilih lagu kegemaran yee.. untuk mghiburkan hati..
ye, saya pkai mdia player je. boleh tgk gerak - gerak kat tgh tuh bile terlampau bosan :DD

okey tak payah decide teruk - teruk , dia dah play kan untuk aku.. huhu
nak on9.. kene la register lu.. maklumlah pakai line kolej nih..


yess ! berjaya dgn jayanya !

on la fb kan, check it out pe yang ade. sambil tersenyum melihat friend request itu.. hahahha !


abaikan ape yang tak patut ye anak - anak


okey , sign out lah ! ngantuk pulak,.. memandangkan waktu pun memeng dah petang..dan amat mencemburui untuk aku meluangkan mase mengonlinekan diri .. haha

done ! jom tido !!


p/s : click imcage untuk tumbesaran potret .

2 comments:

ahsiah said...

ok, saje nk menyemak komen sebab nmpak nama sndiri dekat printscreen yg ke-4..annoying much rite this comment? =)

pooofffttt !! said...

hehe . Sokay !! :)
tak follow pun en !!